Over KiYojo en Marjan Staritsky

Tot rust komen en jezelf (opnieuw) ontmoeten. Jezelf mogen zijn met alles wat er is. Op een prachtige locatie in het buitengebied van Holten biedt Kiyojo workshops, cursussen en begeleiding op maat. Dit gebeurt vanuit een open en neutrale houding met respect en compassie voor de eigenheid van ieder mens.

Mijn naam is Marjan en samen met mijn gezin woon ik in het prachtige buitengebied van Holten, vlakbij de Sallandse Heuvelrug. Onze plek is in 10 jaar tijd volledig getransformeerd. De seizoenen zijn al vele malen gekomen en gegaan. Ondergronds zijn de wortels dieper en steviger geworden. Boven de grond is er een variëteit en diversiteit aan planten en dieren. De natuur leert ons dat alles voortdurend in beweging is. Alles komt en gaat, zonder oordeel. Alles heeft een eigen waarde en bijdrage aan het geheel. Vanaf het moment dat we hier kwamen wonen, was het mijn wens om anderen mee te laten genieten van de rust en schoonheid van onze plek.

Ik heb diverse opleidingen, trainingen en cursussen gevolgd en in verschillende settings in de gezondheidszorg en het (speciaal) onderwijs gewerkt. Ook zijn er inspirerende leraren op mijn pad gekomen waar ik veel van geleerd heb. Samen met de nodige levenservaring heeft dit geleid tot de mens die ik ben geworden. Mijn manier van werken is ontstaan uit de verinnerlijking van alle kennis en ervaring die ik heb opgedaan. Op eigen wijze geef ik vorm aan workshops, cursussen en het begeleiden van mensen. Ik werk vanuit rust, vertrouwen en persoonlijke aandacht.

yogametsorre
danser2

Gevolgde opleidingen, trainingen en cursussen

2019 Psychosociale basiskennis (conform PLATO eisen)

2018/2019 Yoga Nidra voor kinderen, Reiki 1 en 2, Natuurlijk leven, Tekenwijzer (vanaf 2016- heden), Bijscholing autonome regulatie.

2017 Bijscholing Mindfulness en mantra, Yoga Nidra

2011-2015 Yoga-opleiding Amitabha

2010-2013 Awareness through the body (basis- en advancedtraining)

2007 Zinvol tekenen met kinderen, Quantum Touch basistraining,
b
ijscholing methodiekworkshop Uit eigen beweging

2006 Kinderyogadocentenopleiding

2004/2005 Weerbaarheid voor kinderen, trainersopleiding

2000-2002 Intuïtieve ontwikkeling en healingopleiding

1995 PABO

1982 HBO-inrichtingswerk

Diverse trainingen op het gebied van bewustwording, zingeving en transformatie.

Werkervaring (vanaf 1987)
Eigenaar KiYojo, Binnenstebuiten (weerbaarheidstrainingen, begeleiding ouders en kinderen, kinderyoga), psychosociale begeleiding en energetische behandelingen, leerkracht (speciaal)basisonderwijs, groepsleider en spelbegeleider meervoudig verstandelijk beperkten.

Scroll to Top