Healing

Natuur, lichaamsbewustzijn en
zelfexpressie als navigatie naar je eigen wijsheid

Healing betekent letterlijk heling of genezing. Een healer is iemand die werkt met universele levensenergie. Tijdens een healing wordt het natuurlijke zelfhelend vermogen van je lichaam gestimuleerd en de verbinding tussen lichaam, geest en ziel hersteld. Healing is een holistische en complementaire geneeswijze.

Om inzicht te krijgen in wat er aan de oorzaak van je klacht(en) ten grondslag ligt, is het belangrijk dat je je bewust wordt van je gedachten, gevoelens en gedrag(spatronen). Daarnaast kunnen er ook energetische of spirituele blokkades aan je klachten ten grondslag liggen.

Tijdens de behandeling lig je gekleed op een behandeltafel.

Voor de eerste afspraak krijg je een intakeformulier toegestuurd zodat ik een beeld krijg van je huidige situatie.

Bedrijfsvideo Kiyojo 2.00 00 40 00.still017
Wat kan een healing je opleveren?

Fysiek
Healing kan leiden tot verlichting van fysieke klachten zoals pijn, spanning en vermoeidheid. Het stimuleert het zelfhelend vermogen van het lichaam en bevordert de algehele gezondheid.

Emotioneel
Onverwerkte emoties en spanningen kunnen veel invloed hebben Op lichaam en geest. Tijdens een healing bied ik een veilige ruimte om deze emoties te erkennen, los te laten en innerlijke rust te herstellen. Het helpt bij het verminderen van stress, angst en depressie.

Mentaal
Healing bevordert de bewustwording van gedachten, gevoelens en gedragspatronen. Dit zelfbewustzijn kan leiden tot een dieper begrip van de oorzaken van mentale ongemakken en kan de basis vormen voor persoonlijke groei.

Spiritueel
Healing is een manier om je te ontwikkelen, bewust te leven en je dieper te verbinden met jezelf. Het kan helpen bij het vinden van betekenis en zingeving in het leven.

Energie
Healing werkt met de vitale levensenergie die door ons lichaam stroomt. Het helpt blokkades op te heffen en de vrije stroom van energie te bevorderen. Een gebalanceerde energie draagt bij aan een gevoel van vitaliteit, helderheid en levensvreugde.

Energetischetherapie2

Reacties van cliënten

Methodieken

Reacties van cliënten

Methodieken

Energetischetherapie2
Met welke (levens)vragen kun je terecht bij KiYojo?

Misschien herken je één of meer van de onderstaande thema’s:

Gevoelens

Denken

Zingeving

Fysiek

Algemeen

Met welke (levens)vragen kun je terecht bij KiYojo?

Misschien herken je één of meer van de onderstaande thema’s:

Gevoelens

Denken

Zingeving

Fysiek

Algemeen

Tarief: € 85,- per behandeling.

NB: een healing vervangt geen bezoek aan een regulier arts

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kun je contact opnemen.

Beroepsorganisatie en WKKGZ
Marjan Staritsky is ingeschreven bij de multidisciplinaire beroepsoraganisatie CAT Level 3 onder lidnummer CM1919-14-02-19.

Mocht je niet tevreden zijn over de dienstverlening van Marjan/KiYojo, dan nodig ik je uit om in gesprek te gaan en dit samen op te lossen. Als we er niet uitkomen dan kun je beroep doen op een klachtenfunctionaris. Ik val als CAT therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling verwijs ik naar GAT.

Ik werk als CAT therapeut volgens de richtlijnen van de GAT beroepscode. Meer informatie vind je hier.

Behandelovereenkomst

Catvergoedbaarvirtueelschild Gatvirtueelschild 

Verschillende zorgverzekeraars vergoeden – deels – de kosten van een healing bij KiYojo.

Alleen individuele en curatieve therapie wordt vergoed en erkend door beroepsorganisatie CAT. Groepstherapie, lessen, workshops en preventieve behandelingen (behandeling om ziekte te voorkómen) vallen niet onder de dekking van zorgverzekeraars en worden niet erkend door beroepsorganisatie CAT.

Prestatiecodes die gebruikt worden in de praktijk zijn:
Natuurgeneeskundige therapie 24005
Energetische therapie 24012

Hier kun je meer lezen over de omschrijving van de codes.

Lees hier je meer over vergoedingen door zorgverzekeraars. Neem bij twijfel zelf contact op met je zorgverzekeraar.

Begeleiding vanuit een PGB is mogelijk.

Kiyojo en Marjan Staritsky hebben een AGB code.