Yoga & meditatie @home

Maanmeditaties

2x per maand kun je online meedoen met een meditatie tijdens nieuwe maan en volle maan. De exacte data vind je in momoyoga.

De maan is mysterieus en verbonden met vrouwelijke energie en vrouwelijkheid. Zij heeft, net als de seizoenen, haar eigen ritme en beïnvloedt ons in ons dagelijkse leven. De natuur draagt een diepe en tegelijkertijd eenvoudige wijsheid in zich. Het wonder van het leven zelf laat zich zien als je verbonden bent. Met jezelf, de mensen om je heen, de aarde en ook de sterren en planeten. Weten dat je onderdeel bent van een geheel.

De zachte, ontvankelijke energie van de maan nodigt je uit tot reflectie, uitrusten, herstellen.

Tijdens nieuwe maan is het donker. Het is de tijd waarin je opnieuw stil staat bij je wensen, verlangens, voornemens en deze concreet te maken. Het licht van volle maan schijnt op alles in jezelf en maakt je bewust van wat afgerond is en losgelaten kan worden.

Maanmeditatie 2x per maand: € 9,50 

mudra-2307822_1920
danser2

Yoga@home

Tijdens de lockdown worden 2x per week online lessen aangeboden:

Maandag
Zachte yogaoefeningen die ontspannen, openen en versterken.

Woensdag 
Yoga nidra/diepe ontspanning.

Tijd: 20.30-21.00 uur via Zoom

Kosten per 4 weken:
€ 19,50 voor 1 les per week
€ 37,50 voor 2 lessen per week

Aanwijzingen voor yoga@home

Online coaching en op maat gemaakte audio opname

Heb je last van je schouders of nek van al dat werken op de computer? Of rugpijn van het vele zitten? Of heb je het gevoel dat je veel ballen hoog houdt en niet aan jezelf toe komt? Lig je ’s nachts wakker en pieker je veel? Er over praten en praktische oefeningen aangereikt krijgen, kan je helpen om je fitter en meer ontspannen te voelen.

In een online videogesprek van 30 minuten bespreken we waar je tegen aan loopt en wat je wensen zijn. Naar aanleiding van dit gesprek stel ik een oefenset, visualisatie, diepe ontspanning voor je samen. Je ontvangt dit in een audio bestand van ongeveer 30 minuten. Je kunt deze opname net zo vaak beluisteren als je wilt.

In de agenda van momoyoga kan je een afspraak inplannen op de dagen/tijden die beschikbaar zijn voor ‘online coaching’.

Kosten: 
T/m 28 februari kun je gebruik maken van dit aanbod tegen de gereduceerde prijs van € 50,-

waterdruppel hart
balance-110850_1280

Gratis meditatie

Alsjeblieft, een ontspannen meditatie voor jou! 
Deze meditatie helpt je te landen in je lijf.

Scroll to Top