Vrije kunst Werkplaats

Je hoeft geen kunstenaar te zijn om op kunstzinnige manier expressie te geven aan je binnenwereld

Creatieve Expressie


Vind je het leuk om te schilderen, tekenen of op je andere manier creatief en kunstzinnig te uiten? Dan herken je vast de momenten waarop je heerlijk in flow, vol inspiratie aan het werk kunt zijn. En dan ineens raak je geblokkeerd, er komt niets meer op het doek of papier.

Je hoeft geen ervaring te hebben om mee te kunnen doen. De ochtenden zijn voor iedereen die wil ontdekken hoe het is om jezelf uit te drukken in beelden.

Tijdens een Vrije kunst Werkplaats ben je een ochtend lekker met je eigen werk bezig. Je neemt zelf de spullen mee die je daar voor nodig hebt. Ik zorg voor een fijne, natuurlijke plek waar je met gelijkgestemden in alle rust een ochtend vrij kunt creëren. We starten samen met een meditatie, bewegen, een gedicht of verhaal. Doel van de ochtend is elkaar te inspireren en een hele ochtend voor jezelf vrij te maken. Er is voldoende ruimte om binnen of buiten te werken. Je kunt een wandeling door de tuin of in de omgeving maken en dieren knuffelen. Er wordt gezorgd voor koffie, thee en iets lekkers. Er is plek voor 3-6 deelnemers.

Praktisch:

Data: 6 oktober, 10 november, 1 december
Tijd: 9.30-12.30 uur (inloop vanaf 9.15 uur)
Kosten: per keer € 27,50 en een kaart voor 4x is € 100,-
Groepsgrootte: minimaal 4 – maximaal 8 deelnemers

Vrije kunst Werkplaats voor jonge vrouwen van 16-25 jaar
Data: 6 oktober, 10 november, 1 december
Tijd: 13.30-16.30 uur
Kosten: € 25,- per keer

Chakraschijven2