Soul Body Fusion

Verbind je met je eigen levenskracht en levensvreugde

Soul Body Fusion®  is een eenvoudige en krachtige energetische techniek, die op een rustige manier diep doordringt in je systeem. Een Soul Body Fusion® kan helpen om blokkades op mentaal, emotioneel en fysiek niveau op te lossen. Hierdoor kun je je beter afstemmen en gebruik maken van je eigen levenskracht.

Misschien zit je niet lekker in je vel, heb je diverse (onbegrepen) klachten, ben je al langer op weg naar een meer bewust, zingevend en vervullend leven, maar merk je dat er iets blijft ontbreken of blokkeren en beland je steeds in herhalende patronen. Je voelt je niet helemaal verbonden met en afgestemd op je lichaam. In onze wereld heeft het denken zo’n grote plaats ingenomen dat we vaak alleen in ons hoofd leven. Afgesneden van ons lichaam, onze gevoelens en onze kern, zijn we vergeten welke potentie en innerlijke kracht we werkelijk van nature bezitten.

waterdruppel hart

Tijdens een Soul Body Fusion® wordt je ziel uitgenodigd om volledig te integreren in je lichaam. Het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd en je potentieel kan zich ontplooien op alle niveaus. Blokkades, spanningen en emoties kunnen worden losgelaten. Een Soul Body Fusion® brengt je terug bij je oorsprong en is een hulpmiddel om onbevangen, vol verwondering en in vrijheid te kunnen leven.

Wat kun je verwachten?
Wat mensen tijdens een Soul Body Fusion sessie ervaren verschilt per persoon. De meeste mensen ervaren een tintelend gevoel in hun lichaam. Na de sessie voelen veel mensen zich innerlijk blij, opgeladen en meer in contact met hun eigen kracht. Op een snelle en makkelijke manier kunnen blokkades worden losgelaten en kan een gevoel van blijheid, geluk en ontspanning worden ervaren. Iedereen is uniek en daarom is iedere sessie een nieuwe en heel persoonlijke ervaring.

Tarief
Voor 3 sessies: € 175,-
1 losse sessie: € 65,-

Soul Body fusion® is ontwikkeld door Jonette Crowley. Meer informatie vind je op www.jonettecrowley.com
SBF Logo

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kun je contact opnemen.

Ervaring Soul Body Fusion:

“Voor mij was de Soul Body Fusion een hele toegankelijke manier om dichter tot mezelf te komen. Ik voelde direct een effect. In de weken hierna kreeg ik meer energie en voelde me geland in mijn lichaam. Marjan is een fijne en rustige vrouw, ik voel me gehoord door haar.”